WSPA commercial

Började grina första gången jag såg den här reklamen. Varför är människor så vidriga? Jag mår så fruktansvärt illa när jag ser hur vi plågar människor, barn. Men djur? VAD har djur med det här att göra? De är ju en helt annan värld. Hur kan vi bli så hjärtkalla att vi skjuter på människor, slår djur och skiter i det? Så fort jag får en ekonomi igen ska jag börja skänka pengar mer regelbundet än jag gjort hittills. Jag önskar folk bara blev goda. Slutade utnjyttja, slakta, mörda.
#1 - - Malin:

Okej jag började också gråta, tårarna var på gång i alla fall. Hade reklamen varit längre så hade det kommit floder.
Det är så hemskt :(

Svar: Eller hur.:(
Alexandra Johansson

#2 - - Ida :

Önskar med dig. Hemska värld.

#3 - - miranda:

hatar den reklamen, den gör så ont.
samtidigt så är det nog bra att den finns, så att folk ser och blir medvetna om hur det är.

Svar: Ja.:( men känns inte som att svenskar relaterar så mycket. Önskar den drog upp lite köttkonsumtions-effekter ock så, men då relaterar väl folk för mycket.;(
Alexandra Johansson

#4 - - Denice:

Problemet är att dem förmänskligar djuren i videon för mycket så att de ursprungliga syfteet försvinner. Blir mest arg när jag ser videon, för det är verkligen inga djurkunniga som gjort den reklamen.
För det är viktigt att man låter de vara djur, inte människor. Men samtidigt är det viktigt att vi hjälper djuren, för de är vi som satt dem i den situationen.
Men genom förmänskliga djuren, gör folk bara mer okunniga och det kan skapa olyckor om folk börjar ta hand om vilda djur "för de har haft de så traumatiskt".....
Även detta med att man tar hit herrelösa hundar i bunter, många av dem har mycket fel och sjukdomar som sprider sig vidare, men dem är oftast aggressiva. Men folk tror inte på det för att dem förmänskligar djuren.
Bättre att hjälpa dem i sitt egna land genom hundgårdar, vaccinering och kastrering.
För det finns så många hundar i Sverige som behöver ett nytt hem.
Lite flum, men hoppas du förstår att jag tycker att man ska hjälpa och rädda, men inte genom förmänskligandet, mår ingen bra utav i slutändan...

Svar: Nej jag håller med, tycker dock bakgrundshistorierna är de värsta. "Hans mamma blev slagen" etc. Hundgrejen till exempel är ju lame, men att de andra i kullen blev dränkta är det som får mig att grina. Folk som plockar hem djur är tyvärr fel ute, men ändå har jag sett ganska ofta hur vanliga familjer som jag känner fått underbart fina hundar från gatan i utlandet efter långt kämpande. Även om de är undanag.
Alexandra Johansson

Upp