Och ett sista tillägg.

Feminismen kämpar på med lönefrågan. Men vad kan vi göra mer.. ? All information finns ute, alla kvinnor och män säger detsamma, och vi KVINNOR har kämpat med det i typ 100 år. Vet ni var ansvaret ligger nu? HOS ALLA ANDRA. Vi KAN inte mer, det FINNS ingen mer information att gå ut med med, det finns inga fler demostrationsrop att skrika. Allt är sagt, allt är skrivet och allt är framforskat. Samma jobb - samma lön. Alla håller med. Men nånstans saknas lagstiftningen, männens kamp, chefernas ansvar.
 
Det är en aktuell fråga, men efter 100 år av försök vet jag inte vad vi ska göra mer, förutom att fortsätta ta vifta med faktan som funnits så länge, fortsätta be Gudrun dra upp det i debatter och be våra män att kämpa för vår rätt att få samma cash som dem. För uppenbarligen fungerar det inte att säga "Oh, tjänar vi mindre? Shit, ska säga till chefen!"
 
 
Belinda - vad vill du att vi ska göra, som vi inte redan gjort, som vi inte redan gör? Som vi inte hållit på med sedan -99 när du var aktiv?
 
 
Gudrun. Tack att du var med, men helvete hur fan har ni andra redigerat programmet? Man kan inte fråga en opolitiskt engagerad person och fråga "vad är feminism?" "Vem är Reinfeldt?" "Vad tycker SD?". Man får väl ha lite koll och fråga "vet du vad feminism/SD/Moderaterna är?" - Ja! "Vad tycker du? Bu eller Bä?"
Man tar inte med folk som "himlar med ögonen" om man filmat i en vinkel som AUTOMATISKT gör att folk ser ut att himla med ögonen.
Man avbryter inte andra journalister och ställer ledande frågor.
Man är inte ironisk mot de som öppnar upp sina hem till en.
Upp