Good news magazine

 
 
 
http://goodnewsmagazine.se/wp-content/themes/good-news-magazine/assets/img/gnm-logo.png
(länk i bild)
"Vi vill börja med att vara tydliga med att Good News Magazine inte har någon som helst koppling till annan tidskrift, vare sig i Sverige eller i utlandet. Vi är både partipolitiskt och religiöst obundna och tänker så förbli.

Vår ambition är att förbättra världen."
Du behöver inte skrika högst för att bli hörd, eller vara störst för att bli sedd. När du visar respekt för den du pratar med, och engagemang för det du pratar om, kan det vara tillräckligt spännande med en viskning.
Såg en annons på kära Facebook om Good News Magazine, och tänkte först "bah. Trams." men började - såklart - läsa några artiklar ändå. And I'm hooked. Vem behöver inte en tidning med härliga nyheter liggandes på skrivbordet där hemma, för dagar när det känns grått? Eller tre snabba klick för att komma in på hemsidan där folk belyser BRA nyheter, positiva skeden och livsöden man gråter av glädje när man hör om.
 
Några superbra artiklar på rak arm:
Machofabriken
En pappas bekännelse
http://goodnewsmagazine.se/wp-content/uploads/2012/06/gnm_450x166.jpg
Att tidningen är svensk, men sträcker sig runt hela världen tycker jag känns superhärligt dessutom, vi svenskar har ju en tendens att vara lite gråa annars.
 
Om man vill ha hem lite goda nyheter så kan man antingen springa in på typ Pressbyrån, ICA, Coop etc(det gjorde jag) där tidningen överlag finns, eller fixa en prenumeration - 299 kronor för ett helt år, det vill säga 4 rejäla tidningar.
Tycker verkligen ni ska ge det en chans, kommer nog för alltid ha ett exemplar med mig bara för att få läsa små underbara saker som fler städer i Mexico förbjuder cirkusar, eller företag i Japan som bojkottar valkött.
 
 
 
#1 - - Natalie:

Läste en artikel/självbiografisk text om skaparen av Good Magazine, en fantastiskt spännande och inspirerande människa! Det är helt fruktansvärt vad han har varit med om, men hur han har kunnat resa sig ur det är så starkt.
http://danielmendoza.se/2014/02/09/min-historia/

Svar: Läste den med! så fiiin!
Alexandra Johansson

Upp