Turkos - C/O Naturkosmetik mineralsmink

 
Min nya favorit, och snart ska ni få chans att vinna den + 2 andra fina färger. Älskar att den är lite mer gröntonad än vad de flesta andra är, matchar så mycket finare till alla ögonfärger, imo. Tycker ni om den lika mycket som jag?
Make up & recensioner | |
#1 - - sandra:

åh jättefin :) ska bli kul o va med o tävla sen isåfall :D

Svar: Nice!!:D
Alexandra Johansson

#2 - - Alma:

Jätte snygg! Känns som en skön blandning av en neutral skugga samtidigt som den är speciellt och gör det lite mer annorlunda :)

Svar: Ja precis! Det går att få den skrikig om man vill, bara ha en bättre grund och trycka på mer färg, eller neutral som på bilden här.
Alexandra Johansson

#3 - - Tova:

Åh så fin! :D

#4 - - Idah:

Detta bärsele kan man ha både på rygg -och fram vid magen. Det är stödskenor och annat som håller allting uppe.

Men det var även första gången han somnade. Kan ha varit eftersom att vi fick väcka honom för att vi skulle hinna ut till skogen innan Nisse började jobba. :)

#5 - - Idah:

- Ja, han sover från 20:30 till 10:30. Sedan tar det en stund innan allihopa har ätit frukost, klätt på sig osv. Därför fick vi väcka han runt 10:00 istället idag. Därför blev han alldeles trött efter promenaden i skogen.

.... Om byxorna: De byxor som du tänker på är svarta. Byxorna under är brun/beige. Jag kan ta en bild imorgon om du vill, de sitter tajt, det är även dragkedjor på benen nedtill.

#6 - - vilma:

Hej hej! Läs om och diskutera feminism, feministiskt självförsvar, socialism och såklart SKOR!
www.ladylay.blogg.se

#7 - - Tova:

Skulle vilja testa den. Har ju gått och blivit brunett nu och jag tror det skulle se rätt coolt ut! Får kika in hemsidan där om jag inte vinner ^^

Svar: O!:D fan vad snyggt!Det tycker jag absolut, det är en så fin färg.:>
Alexandra Johansson

#8 - - Malin:

Skitsnygg färg! Passar dina ögon perfa!

Svar: TAack!:D
Alexandra Johansson

#9 - - Ida :

Ser så himla fin ut!

Upp