Make up - Unknown Pleasures


Vad gör en när ögonmake'n failar totalt? Även om det inte syns så bra med mobilbilder så, nä det var inte en bra ögondag eheh. "Highlightade" med en mörk(!!!) skugga etc. Inte grejen eheh.
Men ja - lösningen är ju alltid, alltid att smälla på en awesome läppfärg som tar ögonen från ögonen, helt enkelt. Här är en av mina nya favoritkombos som jag fick av Angelica - MAC's läppenna Chestnut och läppstift Unknown Pleasure - namn som matchar sinnesstämningen man får i detta läppstift perfekt. Joy Division. <3
 

Ja, jag vet att jag måste klippa mina bryn lite. Schhh!
Make up & recensioner, What was going on today? | | En kommentar |

UNE - Green Pride Volume Mascara

Jag var och hälsade på Angelica för ett tag sedan, och förutom massa härligheter från hennes "jag använder ej"-smink, så hade jag sån tur att hen hade fått tag på UNE's Green pride volym-mascara på en rea i Åhléns, drottninggatan. 
 
And omg, I love it! Förutom ekologiska, 100% naturliga ingredienser så får mina fransar sådan jäkla VOLYM! Jag brukar aldrig normalt köra utan eyeliner, då jag alltid prioriterar spindelbensmascaror framför volymmascaror så det ser lite tomt ut eheh. Men tycker verkligen jag har möjlighet att få båda med den här! Några av ingredienserna är bivax, carnaubavax och sheasmör - vilket får mitt Lush-hjärta att hoppa av glädje. Låter som rena dunderkuren för fransarna! 
 
För mig har den hållit hela dagen utan problem - än så länge - men har läst lite recensionerna om att den inte håller lika bra för alla. Tyvärr fungerar ju produkter olika för alla, men för mig är den här mascaran en ny favorit! Älskar den korsta borsten, gör att den är lätt att kontrollera och att bygga på 'endast där jag själv vill'. 
 
Ordinarie pris ligger runt 170 kronor.
Make up & recensioner, What was going on today? | | Kommentera |

Limecrime - Venus, the Grunge palette

HUR TAGGAD?!
Limecrime, som gör mina favoriter inom läppstift, ska släppa den 'ultimata' Grunge-paletten. Som jag fattat det - neutrala färger som är allt annat än neutrala. Den första skuggan som de gjort en preview med på deras instagram (Limecrimemakekup) heter såklart Venus och verkar heeelt underbar. Eller håller ni inte med? 
http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/1737556_371184503044142_1905917365_n.jpg
 Jag själv har dock köpstopp på ögonskuggor, så länge det inte är _Den ultimata_ och _Den billigaste_.
Så antagligen får jag bara dreggla på andras otroliga kreationer med denna. Om jag gissar helvilt tror jag det här blir en palett som skulle passa bästa Fredrika helt otroligt. :*
Make up & recensioner, What was going on today? | | En kommentar |
Upp