Ny in:

http://img.sheinside.com/images/sheinside.com/201212/1356575277681111921.jpgVill matcha den:

Från denna sida.
20 % rabatt just nu med koden starstyle20!

Mitt bästa stockholmstips:

Om du gillar böcker alltså.
Då är mitt bästa tips för din period i Stockholm att gå på second hands och fynda böcker. Jag har en dröm till framtiden - ett alldeles eget bibliotek med morbida, underbara böcker. Och för att ha råd med sådana saker får man börja litet.
Min favorit second hand-butik för böcker är än så länge Myrornas vid Medborgarplatsen. De har en hel nedervåning med bokhyllor, och man hittar alldeles för mycket än vad man orkar bära hem egentligen.
 
De senaste fem böckerna jag fyndade var:
Hantering av odöda (redan läst, världens bästa författare) - 20 kronor
Jurtjyrkogården - 10 kronor
Frankenstein - 20 kronor
Stark (jag som misshandlat den så där, den var i perfekt skick när jag köpte den) - 20 kronor
The Dirt  - 10 kronor

Review: Lush - Gorgeous

Från Lush hemsida:
"När endast det bästa är bra nog

Det här är vår ultimata ansiktskräm. Den där vi inte höll tillbaka och använde de bästa och mest effektiva ingredienser i naturens skafferi, utan att spara på några kostnader. Vi gör en lätt, tunn mjukgörare av sex underbara vegetabiliska oljor. Vi krossar färsk ananas och filtrerar juicen, pressar färska ekologiska citroner och apelsiner, tillsätter apelsinbloms- och honungsvatten, neroliolja, apelsinblom absolute och myrra – sen blandar vi ner alltihop försiktigt i krämen.

Så här gör du

Massera in i ansiktet och känn dig som en kunglighet eller president"

Gorgeous är en sådan där produkt jag aldrig någonsin skulle köpa personligen. Den är svindyr i mina mått, och jag föredrar vanliga oljor som mandelolja när jag återfuktar ansiktet. Prislappen på Gorgeous ligger på drygt 500 kronor, och det är då en liten, men dryg, burk på 45 gram man får. Dock blev det extrema missförstånd mellan mig och butiksbiträdet under mellandagsrean och jag råkade få med mig den ändå - på halva priset iallafall, som tur var.


Gorgeous har fungerat helt okej för mig. Den luktar underbart, och smälter in bra i huden. Att ha den före foundation har både fungerat och inte fungerat för mig, den har fått mig att känna mig lite "svettig" - men den har också hållit foundationen på plats hela dagen. Speciellt mineralfoundation. Jag har inte märkt någon extrem skillnad på min hudkvalité, men den har inte försämrats iallafall!

Gorgeous ska fungera för alla hudtyper - och jag håller nog med. Den är väldigt lätt i formulan, vilket gör att man inte känner sig speciellt fet i huden kort efter att man smörjt in den - men den återfuktar också huden väldigt bra från grunden då den innehåller massa superbra oljor som den får alla tummar upp för.

Dock satte jag mig och googlade lite på vad andra människor tyckte, och fick upp en ganska skrämmande review på innehållsförteckningen av Gorgeous. Den innehåller tyvärr ganska många "rödmärkta" produkter, som inte gillas för mig som söker naturligare produkter hela tiden. Här hittar ni innehållsförteckningen iallafall! Lush har tyvärr ibland en förmåga att slänga in högst onödiga saker i sina produkter, men det känns som att de faktiskt kommer arbeta bort det nu när de blivit så pass stora.

 

Kommer jag köpa Gorgeous igen? Nej, den prislappen får snåljåpen att grina i mig. När jag blir superrikt kanske!
Rekommenderar jag den åt andra? Ptja, har du råd - absolut, testa! Men att slösa halva studiebidraget på? Nej.

 

Make up & recensioner | | 3 kommentarer |
Upp