Make up - Wino 4everSminksminksmink. Lovar att jag ska fixa videos snart för bryn, eyeliner etc. Om ni svarar på vilken bloggportal ni föredrar.;))) 

SOOL


Okej en kan inte klä sig som jag gör på bilden, men en kan låtsas. För det är SOOOL ute?! Så glaaad snälla snöa ej igen okej?? 
Tröjan fick jag av finaaa José i julklapp, från Blackmilk. Hur fin och söt är hon inte??? Love it. Påtal om noll, tänker byta bloggportal till en som en inte behöver fixa så mycket design på - så jag slipper ha ångest över att jag -uppenbarligen- fortfarande är 20 år enligt min info eheh. Har ni tips på någon bra, eller någon en bör undvika? Finest, glossfashion? 
What was going on today? | | 2 kommentarer |

Spöa inte ner nioåringar

Alltså Sverige, skärpning.
Ordningsvakt spöar ner en liten kid som ej talar svenska - OCH FOLK SNACKAR OM UPPFOSTRAN FÖR UNGEN?
Ska jag ens behöva säga att om det hade varit en rasifierad vakt som spöade ner en unge som passerade som svensk - så hade ramaskrin varit 'VI SPÖAR INTE BARN I SVERIGE GÅ HEM.' Och så är det ju egentligen, såklart. Men främlingsfientligheten lyser igenom så fruktansvärt mycket när folk glömmer bort att om en nioåring är förstörd i psyket så är det omvärlden som failat. Då är det vi som misslyckats.
 
Om en vakt känner att den  inte på ett icke-våldsamt sätt kan ta hand om ohanterbara barn så kanske en bör fundera på vakternas utbildning etc. Bah.
Upp