NYÅÅÅÅR

 
 
 
Make up-gif, eftersom festbilder alltid brukar bli lite suddig i blicken eheheh.
 
Finaste toppen från Topshop (som bojkottat Angora yey!!) äntligen min.<3
 
Min favorithögtid, kan inte gå annat än åt helvete så att säga eftersom I'm always in heaven with my roommates! Ska dricka sangria, skriksjunga till Die Antwoord och fira in det nya året med glitter. Nirå?! Välkommen hit om ni är ensamma! Finns plats för alla i Hässelby hoodsen.
 
 
 
What was going on today? | | 2 kommentarer |

Filosoferar utan mitt kaffe

Alla vet ju det beryktade "Jag hatar män" mvh Feministen. Tänker ej gå in på det nu. Men en rolig sak enligt mig är att kvinnor dagligen på mitt Facebook-flöde och IRL uttrycker "Fan vad jag hatar tjejer!" och debatten uteblir.
 
... Vilken åsikt är det som är hatat, fruktad, skapar debatt varje gång? Båda åsikterna handlar om Idealen Man och Kvinna, men att "hata män" är rabiat feminism som borde mördas samtidigt som "hata kvinnor" är något som får en klapp på axeln och "Höhö jag med! Killar är sååå mycket softare att hänga med!!".
 
Och oftast är det samma person som hatar kvinnor som hatar feminister. Hm? Sammanträffande? Patrialkal struktur? Maybe not. Så, avdramatisera båda uttrycken (även om jag saknar systerskap runt om i hela världen). Jag hatar Människor, jag hatar Män så otroligt mycket och tamefan Kvinnor också då och då. Och ändå är jag en människa - är ihop med en man - och älskar mina kvinnliga vänner. Det är så enkelt
Nu ska jag jobba, och köpa kaffe. FÖR KAFFET ÄR SLUUUT.
 

Santa is what he is

 
OMG dummaste jävla människan jag hört uttala mig någonsin (utom Zlatan och Putin kanske).
Alltså... "Santa is what he is, which is a WHITE man kids! WHITE!!!" Ey girl, har du träffat tomten? Jag har inte, och jag vet att de populäraste "tomtemaskerna" består av.... Ett skägg! För alla hudfärger! Alla åldrar! Och alla kön! (ja kvinnor har skägg, ganska ofta med)
 
En pingvin-jultomte lät väl som typ VÄRLDENS bästa?! Eller en panda. OMG EN PANDA. Ny jultradition tack.
 
(kolla på klippet, så värt.)
(Och kolla på den här sen, SÅ ROLIG!:)
 
Upp