Varför blundar vi i dagens Sverige?

I miljöer där vi har strikta könsroller, blir de också djupare och till slut kanske farliga också. Tjejer som går dans eller kämpar att bli modell kommer möta på hemska åsikter om hennes utseende, och hennes enda värde är i hur hon ser ut. Pojkar som spelar hockey eller fotboll kommer bli lärda att fjolla är det värsta du kan vara, och kvinnors plats är i köket.
 
Och ja jag har också spelat fotboll, i ett tjejlag - men man blandar fortfarande inte lagen, och vi lär oss fortfarande saker efter våra kön. Killarna skrek åt oss att vi sög och borde gå någon annanstans, och vi tog emot och tränaren sa "Det är pojkar, de är sådana." och förvisar då pojkar till att vara hemska och elaka till naturen.
 
Och skeptiker säger att det är trams, att kvinnor ska tänka på att aldrig gå ensamma ute och att dricka varannan vatten. Att vi inte kan se det som att det är uppfostran, att vi måste förstå att varje våldtäkt och misshandel är ett undantag, en galning. Men hur kommer det sig då - att i dagens Sverige, under den här sommaren, två våldtäktsincidenter inträffat. Av pojkar. Minderåriga. Och inte blir pojkarna utkastade ur laget, avstängda, får besöksstopp. INGENTING. Tränarna och de ansvariga lät det passera, hur tror ni det uppfattades i laget? Att pojkarna var oskyldiga såklart. För ingen skulle väl låta en våldtäktsman vara kvar i laget och låtsas som ingenting?
 
Flickorna får möta deras våldtäktsmän, får bo på samma plats som dem och får lära sig att deras kroppar inte är värda ett skit. Att killar alltid kommer få göra precis som de vill mot dem. Och nu kommer skeptikerna istället och säger att det är tillfälligheter. 
 
Men varför återkommer det då? Varför minns alla tjejer hur killarna tog på dem på skolgården, i matsalen, på krogen och till slut i hemmet, mot deras vilja?  Idag är jag rabiat, hatisk. Hur kan vi fortsätta låta det här hända "för vi kan ju inte sudda ut KÖNSGRÄNSERNA!! DE ÄR VIKTIGA!!". Är de verkligen så jävla viktiga när våra barn våldtas och blir våldtäktsmän? Eller ska vi försöka se bort från att vissa är tjejer och vissa är killar, och istället börja lära ut att alla är människor - unika och vackra och snälla av natur.
 
En flicka, 15 år, blev våldtagen av två pojkar under Gothia Cup. Pojkarna blev inte avstängda.
Tre pojkar, 13-15 år, våldtog tre flickor, 11-13 år.

WSPA commercial

Började grina första gången jag såg den här reklamen. Varför är människor så vidriga? Jag mår så fruktansvärt illa när jag ser hur vi plågar människor, barn. Men djur? VAD har djur med det här att göra? De är ju en helt annan värld. Hur kan vi bli så hjärtkalla att vi skjuter på människor, slår djur och skiter i det? Så fort jag får en ekonomi igen ska jag börja skänka pengar mer regelbundet än jag gjort hittills. Jag önskar folk bara blev goda. Slutade utnjyttja, slakta, mörda.

Och en bättre syn på min nya klänning

Världens finaste klänning från Lindex.
Har en sån där.. kjol-stayups(?) under, och en topp från Gina. Den är mycket finare IRL, älskar den.
40 kronor, plus lite nitar uppe vid kanten från Ebay.
Upp