Hårproblem

Varför tycker jag det inte är lika snyggt med orörda ben, som med orörda armhålor??? Alltså ok att jag typ aldrig rakar benen, men de två gånger senaste gångerna när jag rakat benen nu så har det varit totalt KAOS efteråt. Alltså typ legat och GRINAT över hur mycket det kliat och röda märken överallt och tillslut har jag kliat så mycket att BLODET SPRUTAR och jag bah 'oj Nicklas jag mensade lite' men EGENTLIGEN så är det benblod!??!!?
Aldrig haft så här mycket sjuka problem förut, aldrig haft problem alls egentligen typ????? Och har asbra rakkrämer och smörjer in mig vettigt efter och sen bah HAHAAHAAAAA DIN JÄVLA FEMINIST, här fåru!!!
(btw vad är det där för jäkla blopp????         -------------------------------> ^  har rumpan rasat så mycket redan?)
Menar det är typ en vecka sen jag rakade mig?!?!!?! Ser kanske inte mycket ut för världen på bilden men alltså på riktigt. Förra gången såg en såren igenom strumpbyxorna. Bah gerej. Iofs kliar mina armhålor atm också så jag kanske håller på gå sönder bara.
 
 
brb grina.
#1 - - idaetc:

Jag har också såna hemska problem när jag rakar benen :((( det brukar dock vara lite lättare när jag rakar oftare, men så pissigt ju!

#2 - - Anonym:

Feel you! För mig funkar det bara om jag tvålat in mig noga innan så att det inte finns någon smuts som kan fastna i hårsäckarna, ren rakhyvel samt ge fan i att scrubba och så innan eftersom att det blir ännu mer påfrestning på huden. Avsluta med att dutta ansiktsvatten efteråt

#3 - - Anonym:

Lite apropå ämnet: Har inte rakat benen på jättelänge nu och fruktar att jag inte kommer våga gå med håriga ben i sommar fast jag vill :(

Svar: Just do it darling, bara säga till så får du peppbilder på mina armhålor!! <33
Alexandra Johansson

#4 - - Anonym:

Kan vara nickel i rakbladen som orsakar det. Jag brukar få samma problem när jag rakar med engångsrakhyvlar.

Svar: Hm aldrig tänk på faktiskt!! Men har inte engångsrakhyvlar (<- hemskt ord omg) :(
Alexandra Johansson

Upp