Make up - Silver spark

Var typ tre år sedan jag sminkade mig i silversvart och tyckte det kändes fint, så det är ju alltid kul! Använder mig av Sleeks palett "Oh so special" som vanligt typ. Bilderna var galet oskarpa, ber om ursäkt eheh.
 
Förutom det så var jag precis och tog blodprov. Sjuksköterskan var så söt och duktig, normalt brukar de sticka mig 5-8 gånger och alltid avsluta med att vara tvungen att tappa mig på blod från handen för att få ut något blod - men hon lyckades på första sticket samtidigt som hon lyssnade på mig. <3 Av någon orsak tror sjuksköterskor så ofta att - trots - att man ber dem att säga till innan de sticker, att man bara hittar på och vill bli överraskad egentligen. Har hänt tre gånger nu att de bah "Lovar att säga till innan jag sticker!" och sen så gör de inte det ändå, och jag sliter bort armen av överraskning och man måste börja om. :(
 
Är nervös över den här veckan. Det enda som håller mig riktigt taggad är Polen, och skulle ju inte förvåna mig ett ögonblick om flyget blir inställt eller en snöstorm drar över oss då. Huh.
Make up & recensioner, What was going on today? | |
#1 - - Josefine:

Du är så otroligt vacker! Hur gör du dina ögonbryn? Vore kul o veta de ser så perfekta ut. :)

Svar: Taaack!Jag har rakat bort slutet på dem så jag kan pointa dem som jag vill, sen målar jag med snedskuren pensel(ekotools) och ögonbrynsskuggor, ibland penna för att definera extra! Städar upp med concealer under sen.:)
<3
Alexandra Johansson

Upp