Heathers

 
 
 
 
https://secure.sfanytime.se/movieimages/COVER/91927fe0-a953-41f2-aff1-9f83012371f8_COVER.jpg
Varför har ingen någonsin nämn Heater's? Svensk titel: Häxor, läxor och dödliga lektioner.
Så jävla bra!
 
Filmen handlar om Veronica, som försöker passa in i gruppen av populära "Heathers", men bah nope. Not my style men vad gör man. Så träffar hon nyinflyttade rebellen JD som rakt på utan funderingar gör som han känner.
Så sjukt rå tonårsfilm/Bonnie and Clyde/high school! Plus att det är den perfekta blandningen av gammaldags film, svart satir och widescreen, och underbara skådespelare. 
 
Love it, förstår inte att den inte fått mer uppmärksamhet? Speciellt angående starka kvinnliga huvudrollshinnehavare. Den har dock 7,4 på IMDB så det är niice!
 
Har ni sett den?
 
 
 
#1 - - Amanda:

la precis nyligen till den i min watchlist, men inte kollat på den än :d
sen tror jag visst den fått rätt mycket uppmärksamhet, men det är ju en rätt gammal film, så inte så konstigt att den inte får det nu :)

Svar: Fast alla andra gamla filmer som man "bör" se dyker upp på listor över allt hela tiden haha! Har knappt hört talas om Heaters förut (bara tack vare netflix!<3) samtidigt som den verkar vara kultförklarad haha! alla andra kultförklarade blir man ju tipsad om hela tiden!:D
Alexandra Johansson

#2 - - lotta:

den är så jävla bra! Åh, hade ej hört talas om den förrän en kompis tipsade, sjukt kontigt pga asbra film!

Svar: Precis!!
Alexandra Johansson

#3 - - Hanna:

DEn är så JÄKLA BRA. Finns så mycket genialiska repliker i den med, vill verkligen få in "Fuck me gently with a chainsaw, do I look like mother Theresa?" i vardagen, men det är SVÅRT.

Svar: Eller huuuuur!
Alexandra Johansson

Upp