Jag hinner inte med

Vet att bloggen är dömd till att dö, känns väl okej eftersom man har ett annat liv nu, men ska såklart fortsätta att uppdatera sporadiskt. Behöver någonstans att skrika ut orättvisor på mer än 140 tecken alá twitter. För att ni som läser är bäst!
 
Blir ni inte alldeles arg över samhället? Hur vi kvinnor är totalt laglösa? Hur alla utsatta grupper fortsätter få sparkar uppifrån? Hur obehagligt det är att veta att om vi blir utsatta för brott så måste vi spara detaljer, skrika extra högt - slå hårt men inte FÖR hårt för då kanske vi blir anmälda istället och hur våra ungdomar idag uppfostras på samma sätt, att Magnus Betner får en fråga på Ask om att hennes pojkvän tvingar henne att svälja hans sperma "men han är ju så snäll annars" och jag vill bara dunka huvudet i väggen och ta alla vilsna ungdomar under mina vingar och bah GÖR BARA SÅNT NI VILL SEX ÄR BARA SEX SLUTA SKADA VARANDRA.
 
Hur True Blood spred en myt om mödomshinnan och hur Twilight målar upp det perfekta förhållandet där man lämnar familj och vänner för en person, och hur Disney lärde oss att vara vacker och vänta på den rätta.

Har ni sett Maleficent förresten? Det var så vackert. Disney håller på gå ur könsrollerna, fortsätt så här tack så mycket på förhand!
 
 
Äsch, egentligen vill vi alla ju bara må bra och göra gott, så jag förstår inte vart det går fel egentligen. Önskar alla kunde börja om så man hade en ärlig chans från början. Hoppas ni alla njuter av solen och sommaren och att ni är just ni och så många vill vara med just dig!
What was going on today? | |
#1 - - Lilly:

Tack för detta inlägget. <3

#2 - - POW!!:

Bra skrivet!
Jag önskar ocksp ibland att man bara kunde tryvka på en ''restart/reset'' knapp så vi kunde börja om från början. <3

#3 - - Alice:

Samma här :(

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/hel-svensk-skolklass-konsstympad

Upp