'Omg she's shaved!'


Instagram gillade ej den här bilden (no big suprise) så den raderades. Men hann komma massa awesome kommentarer från olika människor - så till er jag ej hann svara - puss och tack och kämpa och ge aldrig upp, okej?  

Och till de som allltid frågar 'varför?' så vill jag egentligen vara en barnrumpa och svara 'DÄRFÖR'. Men alltså, okej, naturlig behåring ska varken skapa frågetecken eller rubriker. Snubbar visar den där busken på var och varannan bild, it's okay. Men själv har jag aldrig någonsin sett min kropp orakad i det stadiet. Det är ju helt galet! Jag har aldrig sett hur min kropp ser ut orakad! För att jag mår så jävla dåligt över något som Nicklas etc kommer undan med utan ens ett liiitet frågetecken. Och som för bara några årtionden sedan var normen även inom porr etc. Då var det en underkategori med 'Shaved'. Så allt är bara en samhällsstruktur, som får folk -mig- att må kasst. Som förhindrat min vardag, som förhindrar mångas vardag.

Och då behöver bilden av lite buske normaliseras och neutraliseras, så att de som faktiskt vill vara orakad vågar det. För det är fasisken svårt idag. 

#bodygoal 
Upp